KKSH: Konkurs  për pranimin e studentëve në Universitetin e Prishtinës

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina“, ka shpallur Konkursin  për pranimin e studentëve në studimet themelore – bachelor, për vitin akademik 2024/2025.

Për të gjithë të interesuarit, paraqitja e dokumentacionit fillon nga data 04.07.2024 deri më datën 16.07.2024.

Për informacione më të hollësishme në lidhje me mënyrën e aplikimitorarin e provimit pranuesdokumentacionin që duhet dorëzuar dhe për kuotat e parapara për kandidatët nga Mali i Zi, mund të informoheni në vegzën e mëposhtme.

https://uni-pr.edu/desk/inc/media/84B5B65C-0C10-4B97-BFC1-0FDF17AF4553.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…