KKSH: ME 13 MAJ KUVENDI I TRETË I ELEKTORËVE

KKSHNga Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi njoftua se të dielën, me 13 Maj të vitit 2018, do të mbahet Kuvendi i tretë të elektorëve në sallën e Kuvendit të Komunës së Ulqinit.

“Për çdo informacion më të hollësishëm do të informoheni në ditët në vijim”, përfundojnë nga KKSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…