KKSH: NJOFTIM – UNIVERSITETET NË SHQIPËRI

Fakulteti-i-HistoriseKëshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi, informon të gjithë të interesuarit që duan të ndjekin studimet në ciklin e parë më kohë të plotë dhe në programet e integruara të studimeve në ciklin e dytë në Institucionet Publike të Arsimit të Lartë në Republikën e Shqipërisë për vitin akademik 2014 – 2015 , të aplikojnë direkt pranë fakultetëve përkatëse nga data 25 gusht deri me 10 shtatorë 2014

Për disa programe studimi (fakultete) , për të cilat janë paraparë të zhvillohen konkurse të pranimit aplikimet duhet të bëhen nga data 21 gusht deri me 28 gusht ora 12:00 .  Këto fakultete janë:

1.      Universiteti i Artëve , Tiranë

2.      Universiteti i Sportëve, Tiranë

3.      Universiteti “Luigj Gurakuqi”  Shkodër,  Fakulteti “Edukim Fizik dhe Sport”

4.      Universiteti “Aleksandër Xhuvani”  Elbasan, Fakulteti “Edukim Fizik dhe Sport”

5.      Universiteti “Aleksandër Moisiu”, Durrës , Fakulteti i Studimeve të Integruara me Praktikën- FASTIP

a). Menaxhim i Bankave (Program në gjuhën angleze)

b). Menaxhim i ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme (Program në gjuhën angleze)

Për numrin e kuotave për shqiptarët nga Mali i Zi, dokumentet që ju nevojiten për aplikim, procedurat, afatet, si dhe datat e provimeve pranuse në ato programe studimi që përmendem më lart i keni të publikuara në Web faqen e Këshillit.

www.knsh.me

Gjithashtu aty do të mund të gjeni të gjithë dokumentët dhe sqarimet në mënyrë të hollësishme.

Për çdo sqarim mundë të kontaktoni në adresat e Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi

Ulqin, Bul. Gjergj Kastrioti Skenderbeu p.n (pranë Qendrës Kulturore -Ulqin)

Tel/ fax : 030/  411-302,  mob. 069/ 333 – 663 ose  067 / 747-707

e-mail: knsh@t-com.me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…