KKSH: PRO KOMUNËS SË PAVARUR TË TUZIT

tuzi02Në mbledhjen e fundit të Këshillit kombëtar të Shqiptarëve e cila të enjten është mbajtur në Tuz është arritur përfundimi që Tuzi duhet të jetë komunë me të gjitha ingerencat, si të gjithë komunat tjera në vend, mëson Portali Ul-info. Është theksuar po ashtu që kjo gjë duhet të përfundojë deri në fund të këtij viti.

Në këtë mënyrë praktikisht është refuzuar propozimi i PDS-së dhe Partisë boshnjake që Tuzi të jetë komunë e pavarur, në kuadër të Podgoricës.

Ky propozim ndodhet në procedurë të Kuvendit të Malit të Zi dhe duhet të jetë në rend të ditës të mbledhjes së ardhshme të Parlamentit shtetëror.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…