KKZ: DORËZIMI I LISTAVE DERI TË MARTEN NË ORA 24:00!

Zgjedhjet, Izbori, Kutija e votimit, Glasacka kutijaNga Komisioni komunal zgjedhor në Ulqin thanë për Portalin Ul-info se deri të marten, në mesnatë, është e mundur të dorëzohen listat e kandidatëve për pjesëmarrje në zgjedhjet e 4 shkurtit.

Kjo dispozitë vlen edhe për Berane, ku zgjedhjet lokale mbahen të njëjtën ditë si në Ulqin.

Më herët është thënë se listat mund të dorëzohen deri të mërkurën, me 10 janar, deri në ora 24:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…