KKZ: HIDHET SHORTI PËR RENDITJEN E PARTIVE NË LISTË

Në hapësirat e Komisionit komunal zgjedhor në Ulqin sot është hedhur shorti për renditjen e partive në listën zgjedhore, mëson Portali UL-info.

Renditja e partive në listë për zgjedhjet e parakohshme lokale të cilat do të mbahen me 26 janar është si vijon:

  1. Mali i Zi Pozitiv
  2. Fronti demokratik
  3. Partia Boshnjake
  4. Partia socialiste popullore
  5. Forca e re demokratike
  6. Unioni demokratik i Shqiptarëve
  7. Partia demokratike socialiste
  8. Koalicioni i Partisë demokratike, Perspektives dhe Lidhjes demokratike
  9. Partia socialdemokrate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…