KKZ: KANDIDATËT NË LISTËN ZGJEDHORE „ZGJOHU ULQIN!“

Këtë listë zgjedhore e përbëjnë kandidatët e Partisë demokratike, Perspektivës dhe Lidhjes demokratike në Mal të Zi.

 1. Fatmir Gjeka
 2. Gzim Hajdinaga
 3. Florim Pali
 4. Aida Lleshi
 5. Agron Mehmedi
 6. Xhelal Dervishi
 7. Haxhi Sulejmani
 8. Eleonora Shata
 9. Beqir Selloviq
 10. Ekrem Cuca
 11. Skender Rexha
 12. Afërdita Tejoviq
 13. Leart Taipi
 14. Xhelal Myrtoja
 15. Nermin Guci
 16. Liridona Salaj
 17. Ardita Rama
 18. Ahmet Aloshi
 19. Armend Kollari
 20. Adelina Avdiu
 21. Xhabir Gjenciq
 22. Dhurata Hodžic
 23. Dulo Bazi
 24. Allmira Salovic
 25. Kadri Sinani
 26. Kujtim Boci
 27. Leart Kasmi
 28. Zenepe Kraja
 29. Ariol Zati
 30. Arben Berjashi
 31. Omer Shaba
 32. Sabina Kurtoviq
 33. Ajet Zaga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…