KKZ: NË ULQIN ZGJEDHJET KALUAN NË RREGULL

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjNga Komisioni komunal zgjedhor (KKZ) për Portalin Ul-info jozyrtarisht u lajmërua që përfaqësuesit e partive politike të cilët morën pjesë në zgjedhje të dielën kanë nënshkruar procesverbalin për punën e KKZ-së.

Thuhet po ashtu që anëtarët e këshillave zgjedhor kanë nënshkruar proceset për çdo vendvotim.

“Me këtë kanë vërtetuar se zgjedhjet ishin fer dhe demokratike”, thanë ato.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…