KKZ: NUK KA ANKESA, TË ENJTEN REZULTATET FINALE

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjAsnjë listë zgjedhore nuk dorëzoi ankesë, në afatin ligjor deri të mërkurën në ora 20, në vijueshmërinë e zgjedhjeve të cilat të dielën, me 18 shkurt, u mbajtën në dy vendvotime, njoftoi Komisioni Komunal Zgjedhor (KKZ) për Portalin Ul-info.

Me këtë, siç u theksua nga ky institucion, u plotësuan të gjithë parakushtet ligjore që të enjten të shpallen rezultatet zyrtare të zgjedhjeve lokale.

Shtohet që, përveç disa vështirësive, KKZ me sukses e përfundoi detyrën e ngarkuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…