KKZ: NUK PRANOHEN ANKESAT, NUK KA PËRSËRITJE ZGJEDHJESH

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjKomisioni Komunal Zgjedhor (KKZ) vendosi në mbledhjen e të enjtes që të mos pranojë ankesat e Demokratëve për përsëritje zgjedhjesh në dy vendvotime në komunë të Ulqinit, mëson Portali Ul-info.

Nuk u pranua as ankesa e Partisë socialdemokrate që të anulohet votimi në vendvotimin numër 1.

Vendimet e KKZ u sollën me shumicë votash.

Pritet që ankesat në vendimin e sotëm të KKZ-së të dërgohen në Komisionin Shtetëror Zgjedhor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…