KKZ: PSP E PARA DORËZOJ LISTËN

Cetkovic Andrija

Komisionit komunal zgjedhore në Ulqin sot, saktësisht në mesditë, është dorëzuar lista e pare për këshilltarë për zgjedhjet e ardhshme lokale.

Listën e dorëzoi Partia socialiste popullore e Malit të Zi – Për Ulqinin më të mirë – edhe fjala edhe vepra. Në të gjenden 33 kandidat për këshilltarë, ndërsa bartësi i listës është kryetari i Këshillit komunal i kësaj parti Andrija Qetkoviq.

Ai tha që pret rezultat të mirë dhe shtoi që PSP gjithmonë ka vendosur në vend të parë interesat e Ulqinit dhe të gjithë qytetarëve tjerë të kësaj komunë pavarësisht në përkatësinë nacionale, fetare apo cilën do tjetër.

“PSP” në këto zgjedhje do të ketë përqindje më të madhe të rritjes së përkrahjes së zgjedhësve për arsye se idetë e saja janë superiore në krahasim me idetë tjera politike në Ulqin, për arsye se PSP-në në Ulqin e përfaqësojnë njerëzit e guximshëm, të aftë, të suksesshëm, të vyeshëm, të mirë  dhe tolerant”, tha ai duke shtuar që në mbledhjen e fundit të Këshillit komunal është formuar Shtabi kryesor zgjedhor dhe është miratuar Programi zgjedhor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Dëmtime në tubacionin kryesor: DERI TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT
Dëmtime në tubacionin kryesor: DERI TË MËRKURËN PA UJË NJË PJESË E MADHE E ULQINIT

Të martën, më 28 qershor 2022, rreth orës 16.00 gjatë punimeve të një kontraktori të papërgjegjëshëm është dëmtuar tubi kryesor i ujësjellësit në Fushën e Ulqinit, është njoftuar Portali Ul-info nga NP

CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT
CEDIS: TË MËRKURËN PA RRYMË NJË PJESË E KOMUNËS SË ULQINIT

Nga Sistemi malazez i elektroshpërndarjes (CEDIS) thanë për Portalin Ul-info se të mërkurën, më 29 qershor, në periudhën nga ora 09 deri në 15:00, pa energji elektrike do të jenë pjesa e qendrës së Katërkollës.

Kuvendi i Komunës: ZGJEDHEN NËNKRYETARËT E KOMUNËS DHE KOMISIONI ZGJEDHOR KOMUNAL
Kuvendi i Komunës: ZGJEDHEN NËNKRYETARËT E KOMUNËS DHE KOMISIONI ZGJEDHOR KOMUNAL

Me propozim të kryetarit të Komunës së Ulqinit, Omer Bajraktari, Kuvendi i Komunës të hënën zgjodhi dy nënkryetarë. Ata janë Beqir Sella, funksionar i PD-së dhe Sabr Sallaj, ndryshe nënkryetar i Forcës

Ulqin: SEZONI PËR RRETH 30 % MË I MIRË SE VITIN E KALUAR
Ulqin: SEZONI PËR RRETH 30 % MË I MIRË SE VITIN E KALUAR

  Qeveria e Malit të Zi ka bërë të ditur zyrtarisht se presin një sezon dukshëm më të mirë se vitin e kaluar. “Të gjithë treguesit që kemi flasin në favor të kësaj, se sigurisht që jemi 60% më mirë

Dr G.Karamanaga: GANI I VOGËL
Dr G.Karamanaga: GANI I VOGËL

Gani ende nuk i ka mbushur shtatë vjetë.Një ditë u nis prej shtëpie. Nuk i tregoi askuj se ku po shkon. Komshitë Shyqyrija, Kimetja dhe Zhelko e vrejtën se ishte në rrugë. Pas një kohe prindërit e tij