KKZ: TË DREJTË VOTE KANË MBI 19 MIJË PERSONA

Opstina-UlcinjDuke përfunduar me 26 janar, të drejtë vote në komunë të Ulqinit ka 19.181 qytetar, është deklaruar nga Komisioni komunal zgjedhor.

Në zgjedhjet parlamentare në tetor të vitit 2012 të drejt vote kishin 140 persona më shumë, gjegjësisht 19.321 qytetarë.

Përqindja e atyre që votojnë sillet rreth dy të tretat e të regjistruarve. Kështu, për shembull, në zgjedhjet e fundit për deputet në Parlamentin e Malit të Zi kanë votuar 12.327 persona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…