KKZ: VOTIMI VIJON  NË MËNYRËN MË TË MIRË

zgjedhjet-izbori-kuti-kutijaSekretarja e Komisionit komunal zgjedhor (KKZ) Vesna Gaçeviq – Rogova deklaroi se votimi në Ulqin po vijon në mënyrën më të mirë.

“Të gjithë vendvotimet janë hapur në kohë dhe nuk ka parregullësi”, tha ajo për Portalin Ul-info.

Siç shtoi, deri në orën 15 votuan rreth 24 për qind, ose rreth 4.800 nga gjithsej gati 20.000 votues të regjistruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…