KLUBI I KARATESË “ULQINI”: REGJISTRIM I ANËTARËVE TË RINJË

KLUBI I KARATESË “ULQINI”
KLUBI JUAJ, KLUBI I SUKSESEVE TË ARTA
KLUBI I PARË I KARATESË NË KOMUNËN E ULQINIT
DHE NDËR TË PARËT NË MAL TË ZI E MË GJERË
KLUB ME PËRVOJË SHUMË VJEÇARE
KLUB ME EKIP TRAJNERËSH PROFESIONISTË
KLUB I TROFEVE TË MËDHA
KLUB I TË PARËVE

SUKSESI FILLON ME NE!!!

EJANI, BËHUNI PJESË E MË TË MIRËVE!!!

REGJISTRIMI BËHET NË SALLËN E KLUBIT

ÇDO DITË PREJ ORËS 19:00

Info: 069/444-570

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…