Klubi Rotary Ulqin: NDAHEN PAKETAT PËR FËMIJË

Sot në Ulqin janë ndarë paketat fëmijëve me nevoja të veçanta dhe fëmijëve të Shkollës Fillore “Bedri Elezaga” në Katërkollë dhe Shkollës Fillore “Boshko Strugar”.

“Në kënaqësinë e të gjithë të pranishmëve, në veçanti të fëmijëve dhe të prindërve të tyre, klubi Rotary Ulqin vazhdoi traditën tashëm 19-vjeçare.

Bëhet fjalë për projektin e klubeve Rotary nga Anglia dhe klubit Rotary Ulqin”, njoftuan nga kjo organizatë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…