Klubi Ulcinium: TË SHTUNËN DEFILEU I OLDTIMERËVE

Mysafiret e qytetit tonë të shtunën me 24 qershor do të kenë mundësinë të kënaqen në defilen e old timerëve që do të fillojë në ora 11.00 nga hoteli Llolla.
Kolona do të defiloje nëpër qytet dhe do të ndalet në Plazhin e vogël ku të gjithë të interesuarit do të kenë mundësine edhe të fotografimit të këtyre automobilave.
Ky manifestim i cili organizohet nga Klubi Ulcinium mbahet për të 15 vit me radhë me përkrahjen e Organizatës Turistike të Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…