KNSH: KUMTESË PËR OPINION

Genci NimanbeguKëshilli Nacional i Shqiptarëve në Malin e Zi me rastin e fëstës së 7 Marsit, Ditës së Mësuesit, këtë datë të rëndësishme këtë vitë do ta shënojë në Krajë/Ostros.

Aktivitetet e KNSH-se fillojnë me vizitë në Shkollën Fillore “Gjergj Kastrioti  Skenderbeu” nga anëtarët e Këshillit dhe drejtorët e shkollave në të cilat mësimi zhvillohet në gjuhën shqipe në Mal të Zi.

Po atë ditë në Krajë për herë të parë do të mbahet mbledhja e rregullt e Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Mal të Zi në të cilën mbledhje përveç pikave të caktuara të Këshillit do të diskutohen edhe tema të cilat kanë të bëjnë me Krajen.

Gjithashtu në mënyrë të organizuar anëtarët e Këshillit së bashku me drejtorët dhe mësimdhënësit do të ndjekin shfaqjen teatrale të përgatitur nga mësuesit dhe nxënësite Sh.F. Gjergj Kastrioti Skenderbeu.

Kryetari, Genc Nimanbegu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi,

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me

Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA
Gjeka Nënave të Srebrenicës: JU JENI EDHE NËNAT TONA

Ministri për drejtat e njeriut dhe pakicave në Qeverinë e Malit të Zi Fatmir Gjeka dhe perfaqësuesi i Aleancës Qytetare Milan Radoviq dhuruan sot një