KNSH: ME 20 TETOR ZGJEDHIN KRYETARIN

Keshilli-Nacional-i-Shqiptareve-logoMbledhja e Këshillit nacional të Shqiptarëve në Mal të Zi në të cilën do të zgjidhet kryetari i këtij institucion do të mbahet me 20 tetor, mëson UL-info.

Kandidati kryesor për udhëheqësin e KNSH është nënkryetari i Forcës së re demokratike Genci Nimanbegu.

Këshillin përveç 16 anëtarëve të zgjedhur në Kuvendin e elektorëve të mbajtur pak kohë më parë e përbëjnë 16 anëtarë sipas funksionit: deputetët Shqiptar në Kuvendin e Malit të Zi, kryetarët e komunës dhe Kuvendit të komunës së Ulqinit dhe komunës urbane të Tuzit, si dhe liderët e partive nacionale shqiptare të cilët kanë këshilltarë në parlamentin lokal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

Ulqin: KRYEMINISTRI I KOSOVËS URON NIMANBEGUN

“Ulqini ka zgjedhur mbrëmë një kryetar të ri për ta drejtuar e përshpejtuar komunën kah rruga e përparimit qytetar e kombëtar dhe zhvillimit ekonomik e shoqëror. Kryetari i ri, z. Nimanbegu më parë ka qenë