Koalicioni shqiptar Bashkë: Pavarësisht presioneve të formave të ndryshme, shkojmë drejt fitores

Kumtesë për opinion.

Të nderuar qytetar!

Koalicioni shqiptar Bashkë, është njëri ndër pjesëmarrësit në zgjedhjet lokale në Komunën e Tuzit duke kontribuar në këtë mënyrë që oferta për zgjedhësit e kësaj komunë të jetë më e pasur e që e dëshmon edhe programi ynë i hartuar për zhvillimin e Komunës së Tuzit.

Mirëpo këtyre ditëve anëtarët dhe përkrahësit e listës tonë zgjedhore, janë duke përjetuar presione të formave të ndryshme, madje edhe kërcënime për ti larguar nga puna për shkak se ndodhen në listën tonë zgjedhore ose na kanë dhënë mbështetje të hapur.

Ftojmë të gjitha listat zgjedhore pjesëmarrëse në këto zgjedhje që para qytetarëve të paraqiten me ide dhe programet e veta e jo duke shantazhuar dhe me presione të ndryshme ndaj individëve.

Ne do të vazhdojmë me fushatë të sinqertë ndaj banorëve të Komunës, me ide përparimtare dhe program konkret për zhvillimin e vendit.

Falënderojmë të gjithë ata që pavarësisht presioneve të ndryshme vazhdojnë të na përkrahin dhe që numri i tyre është çdo ditë e më i madh!

Bashkë drejt fitores!

2 Responses

  1. Ishalla tan fitoret i keni si kja e Tuzit. Ata jan njerz t mencem e kajn dit me ju vlersu, taman ashtu si jeni- 0 mandate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Të premten ekspozita: RIJETËSIMI I ÇARSHISË SË ULQINIT
Të premten ekspozita: RIJETËSIMI I ÇARSHISË SË ULQINIT
Shkup: GJEKA, HOXHA DHE XHURRETA TE XHAFERI
Shkup: GJEKA, HOXHA DHE XHURRETA TE XHAFERI

Ministri për të drejtat e njeriut dhe pakicave, Fatmir Gjeka, me bashkëpunëtorët e tij, sekretarin shtetëror Astrit Hoxhën dhe drejtorin e Drejtorisë për promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të popujve

Forca për zgjedhje presidenciale: Vendimin do t’ia lëmë votuesve
Forca për zgjedhje presidenciale: Vendimin do t’ia lëmë votuesve

Kumtesë për media Të nderuar qytetarë, Raundi i parë i Zgjedhjeve Presidenciale të 19 marsit nuk nxori fituesin, andaj me 2 prill do të mbahet raundi i dytë ku Mali i Zi do të fitoi presidentin e ri. Forca

Gjekë Gjonaj: “Afërdita e Anës së Malit”, mësuesja e parë në gjuhën shqipe në këtë  trevë
Gjekë Gjonaj: “Afërdita e Anës së Malit”, mësuesja e parë në gjuhën shqipe në këtë  trevë

Kështu e kam titulluar kronikën televizive gjatë intervistës time të parë me mësuesen e parë në Anë të Malit  Rukije Lika – Shabaj, në nëntor të vitit 1994. Nga biseda me këtë mësuese model, mësuam se

Karate: Të shtunën turneu “Ulqini Open 2023”
Karate: Të shtunën turneu “Ulqini Open 2023”

Klubi i Karatesë “Ulqini” organizon turneun XiX-të Ndërkombëtar të Karatesë “Ulqini Open 2023”. Turneu do të mbahet me 1 prill, në sallën e shkollës fillore “Marshali Tito” në Ulqin. Kjo ngjarje tradicionalisht