Koço Danaj: PËRSHENDESIM MARRËVESHJEN NË ULQIN

largea_27-koco1346562884„Lista për Shqipëri Natyrale” përshëndet marrëveshjen midis faktorit politik shqiptar që garanton qeverisjen e qytetit të Ulqinit. Forca e Re Demokratike, koalicioni “Bashkë për të Ardhmen e Ulqinit” dhe Lista Mali i Zi Pozitiv erdhën deri tek marrëveshja dhe kështu fituan shumicën e mandateve në Kuvendin e Ulqinit. Ata së bashku kanë 17 mandate duke siguruar qeverisjen edhe për 4 vjet të tjera. Në mënyrë të veçantë përshëndesim pjekurinë politike dhe etnike të deputetit shqiptar Dritan Abazovic që bëri të mundur krijimin e shumicës shqiptare.

Dr. Koco Danaj
Kryetar i Lista për Shqipëri Natyrale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…