Koktej molotovi: NË SHËNJESTËR ZYRTARI I POLICISË?

reg-ulcinjska-policijaUlqinaku V.N. është befasuar kur e thirrën nga Drejtoria e policisë dhe i thënë që të mërkurën poshtë makinës së tij është gjetur koktej molotovi, shkruajnë “Vijesti”.

Deri tek shpërthimi i shishes me benzinë nuk erdhi, sepse, siç thanë për atë gazetë nga policia, shishja ishte plastike, e jo prej xhami.

V.N. tha që beson në versionin e policisë që ai nuk ishte shënjestër e sulmit. Në momentin kur pajisja e rrezikshme u hodh, në afërsi të makinës së tij ishin të parkuar automjetet e disa zyrtarëve të lartë të policisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…