Kolegjiumi i KK: MBLEDHJA TË PREMTEN

na-pomolu-izlaz-visemjesecne-krize-ul-parlamentu-forca-zagrljaju-dps-a-slika-302425Në Kolegjiumin e sotëm i cili është mbajtur tek kryetari i Kuvendit komunal Fuad Haxhibeti shefat e klubeve të këshilltarëve janë dakorduar që të premten të vazhdojë mbledhja e katërt e rregullt e Parlamentit lokal.

Në këtë mbledhje, përveç të tjerash, duhet të jepet pëlqimi për emërimin e nënkryetares së komunës Zenepe Lika, si dhe të miratohen një sërë vendimesh për kompletim të parcelave urbanistike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…