Kolegjiumi i KK: NESËR VENDIMI PËR AKVA-PARK

na-pomolu-izlaz-visemjesecne-krize-ul-parlamentu-forca-zagrljaju-dps-a-slika-302425Tek kryetari i Kuvendit komunal të Ulqinit sot është mbajtur mbledhja e Kolegjiumit në të cilën është vendosur që nesër të vazhdojë Mbledhja e pestë e rregullt e Parlamentit lokal.

Në këtë mbledhje, e cila duhet të fillojë në ora 10, duhet të sillet vendimi për qiradhënie të tokës për ndërtimin e akva-parkut në Shtoj.

Prona me sipërfaqe pre rreth 27 mijë metër katror jepet me qira për 30 vite. Çmimi fillestar për metër katror është 1,1 euro.

Kandidati më serioz ta marrë me qira këtë tokë të komunës është kompania e njohur turke „Polin, e cila ka mbi 2500 parqe ujore në botë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…