Kolegjiumi i KK-së: KUVENDI DO TË DISKUTOJË PËR REBALANCIN E BUXHETIT

Kuvendi Komunal i UlqinitKuvendi komunal i Ulqinit do të diskutojë në mbledhjen e ardhshme edhe për rebalancin e buxhetit për këtë vit, mëson Portali Ul-info.

Pëlqimi për këtë është arritur dje në mbledhjen e Kolegjiumit tek kryetari i Parlamentit lokal Fuad Haxhibeti, në të cilën, përveç shefave të grupeve të këshilltarëve, mori pjesë edhe kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka.

Mbasi që propozimin e Gjekës e përkrahi shefi i PDS-së Loro Nrekiq, Haxhibeti pranoi që kjo pikë të gjendet në rend dite.

Në fund të javës së kaluar Haxhibeti, i cili është funksionar i lartë i Forcës së re demokratike, ka deklaruar që partia e tij nuk do të përkrahë rebalancin e buxhetit.

Data e saktë e mbledhjes së Kuvendit do të caktohet në Kolegjiumin i cili do të mbahet sot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

“Koha Javore”: QANI OSMANI REDAKTOR PËRGJEGJËS
“Koha Javore”: QANI OSMANI REDAKTOR PËRGJEGJËS

E vetmja gazetë javore në gjuhën shqipe në Mal të Zi, “Koha javore” ka një kryeredaktor të ri nga numri 1022. Këshilli programor i kësaj gazete vendosi që këtë funksion ta kryejë sociologu dhe publicisti

Të marten koncerti i sezonit: NË ULQIN PERFORMOJNË YJET E MUZIKES KLASIKE
Të marten koncerti i sezonit: NË ULQIN PERFORMOJNË YJET E MUZIKES KLASIKE

Të martën e ardhshme ulqinakët dhe mysafirët e tyre do të kenë një mundësi unike për të ndjekur një koncert të katër yjeve të muzikës klasike. Bëhet fjalë për Josif Gjipalin dhe Kastriot Tushën, tenor

Art club: U PËRURUA LIBRI “BALADA POPULLORE TË SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI” I AUTORIT ISMAIL DODA
Art club: U PËRURUA LIBRI “BALADA POPULLORE TË SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI” I AUTORIT ISMAIL DODA

Në sallën e mbushur përplot të Shtëpisë së Kulturës – Ostros, të mërkurën (10 gusht 2022) është bërë përurimi i përmbledhjes “Balada popullore të shqiptarëve në Malin e Zi” të autorit Ismail Doda. Në emër

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas