Kolegjiumi në KK: MBLEDHJA RRETH KRIPORES TË MËRKURËN

na-pomolu-izlaz-visemjesecne-krize-ul-parlamentu-forca-zagrljaju-dps-a-slika-302425Shefat e klubeve të këshilltarëve në Kuvendin komunal të Ulqinit kanë vendosur që sot në kolegjium tek kryetari i Parlamentit Fuad Haxhibeti që mbledhja e jashtëzakonshme mbi gjendjen dhe perspektivat e Kripores të mbahet të mërkurën, më 28 maj.

Në këtë mbledhje, e cila është thirrur me propozim të Organizatës sindikale të Kripores, do të miratohen përfundimet.

Në mbledhje do të ftohen administruesi i falimentimit, si dhe përfaqësuesit e Ministrive përkatëse në Qeverinë e Malit të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…