Kombinatorika kadrovike e Forcës: SAIT KATANA DREJTOR I KOMUNALJES?

Sait KatanaDrejtori i ri i Ndërmarrjes publike “Veprimtari komunale” me siguri do të jetë funksionari i Forcës Sait Katana, mëson Portali Ul-info.

Gjatë ndarjes së funksioneve të partive qeverisëse në mes të shkurtit, Forca e ka kërkuar këtë vend.

Katana në përbërjen e kaluar ishte këshilltar, ndërsa i punësuar është në NHP “Riviera e Ulqinit”.

Njëkohësisht për medien tonë edhe zyrtarisht është vërtetuar lajmi që Arian Murati do të jetë shef i Klubit të këshilltarëve të Forcës në Parlamentin lokal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…