Komisioni: DISA FUNKSIONARË PASAKTËSISHT LAJMËROJNË PRONËN

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitKomisioni për parandalimin e konfliktit të interesit ka njoftuar që 12 funksionarë lokal në komunë të Ulqinit nuk e kanë lajmëruar në tërësi pronën e vet.

Për këtë arsye, siç shtohet në deklaratën e këtij institucion, kundër tyre janë iniciuar procedurat për kundërvajtje, ndërsa organi i pushtetit i cili i ka emëruar është njoftuar për këtë në mënyrë që të ndërmarr masat e nevojshme të parashikuara me ligj.

Në Komision shtojnë që 394 është numri i përgjithshëm i funksionarëve kundër të cilëve janë iniciuar procedurat për kundërvajtje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…