Komisioni për parandalimin e konfliktit të interesit: U DËNUAN 26 FUNKSIONAR NGA ULQINI

starigradulcinjtoulcinj1Komisioni për parandalimin e konfliktit të interesit nga Mali i Zi kanë lajmëruar që gjatë këtij viti janë dhënë 26 aktgjykime kundër funksionarëve lokal në Ulqin kundër shkeljes së Ligjit për konflikt të interesit.

Shumica e funksionarëve të dënuar janë anëtarë të këshillave drejtues të ndërmarrjeve ku themelues është Kuvendi komunal.

Nuk thuhet sa nga këto janë dënuar me para në procedurën për kundërvajtje, por vetëm shtohet që në numrin më të madh të rasteve këtyre funksionarëve publik janë dhënë dënimet me vërejtje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…