Komisioni për privatizim: PËR „OTRANT“ NË KUVENDIN E MALIT TË ZI

12_hotel_otrant_beach_ULCINJ_1Komisioni për përcjelljen dhe kontrollin e privatizimit në Kuvendin e Malit të Zi të premten, me 19 shtator, do të shqyrtojë privatizimin e hotelin “Otrant”, mëson Portali Ul-info.

Në mbledhjen e cila do të mbahet në Parlamentin malazez janë të ftuar të gjithë ato të cilët mund të kontribuojnë diskutimit sa më të mirë rreth kësaj temë.

Ftesa është dërguar pjesëtarëve të sindikatës së “Otrantit” dhe Sindikatës komunale. Në emër të tyre në mbledhje do të jenë të pranishëm Muzafer Suloviq, Ivo Llukiq, Amir Resulbegoviq, Dushko Popoviq dhe Shefki-Keko Lamoviq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…