Komuna: 120 NXËNËS PËRFUNDOJNË SHKOLLËN VERORE TË GJUHËS ANGLEZE

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitNë shkollën fillore “Mark Nuculloviq” në Shtoj përfundoi shkolla verore e gjuhës angleze.

Ky projekt i pari i këtij lloji që u organizua falë ndihmës së shtatëmbëdhjetë mësimdhënësve nga Universiteti i Miçigenit dhe mbështetjes së Komunës së Ulqinit u ndoq nga 120 nxënës të shkollave fillore të qytetit tonë dhe prindërit e tyre .

Ceremonia e dorëzimit të certifikatave do të bëhet ditën e premte ne Qendër për Kulturës. Kryetari i Komunës Ulqinit priti në një takim udhëheqësen e mësimdhënësve të gjuhës angleze dhe përfaqësuesit e shkollës ”Mark Nuculloviq”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…