Komuna: AMBASADORJA E FRANCËS NË MAL TË ZI KRISTIN TUDIK VIZITON ULQININ

IMG-2fbcea3a5625f2e46ec3cadf94003e3f-VKryetari i Ulqinit Loro Nrekiq ,Kryetari i Kuvendit Dr. Ilir Çapuni  dhe nënkryetarët Hadixhe Gjoni dhe Astrit Hoxha pritën Ambasadoren e Francës në Podgoricë Kristin Tudik.Pasi, ishte vizita e parë zyrtare në Ulqin, Kryetari Nrekiq bëri një prezantim të shkurtër të qytetit,resurseve të tija dhe mundësitë e zhvillimit.

Ambasadorja  nga ana e saj  theksoi  nevojën e prezantimit të resurseve të Ulqinit për kompanitë  e njohura franceze. Ajo  veçoi  ata që janë të  interesuar për ekoturizëm dhe që  I duhet Ulqinit.

Interesim tregoi  po ashtu për kriporen  dhe masat që  janë ndërrmarrë në ruajtjen e  saj.

Ambasadorja Kristin Tudik  po ashtu u shpreh e gatshme që  të angazhohet që Ulqini  të binjakëzohet me ndonjë qytet të ngjashëm në Francë, ku do të shkëmbeheshin pervojat dhe idetë. Ky propozim u mirëprit dhe në të do të punohet. Ambasadorja në përcjellje të nënkryetares vizitoi më pas kriporen e qytetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit