Komuna: ANULOHET TENDERI PËR DISA LOKALITETE NË RANË

Big BenKomisioni komunal tenderik në Ulqin ka anuluar procesin e dhënies me qira të tokës për vendosjen e objekteve të përkohshme në Ranë, ku ndodhet objekti Big Ben, shkruan “Vijesti”.

Siç thuhet në arsyetimin e Vendimit, kriteret për zgjedhjen e ofertuesit më të mirë në bazë të përdorimit më të përparshëm mund të zbatohen dhe përdoren në kundërshtim me dedikimin për të cilin janë paraparë.

Nga Komisioni paralajmërojnë që tenderi i ri do të shpallet menjëherë pas skadimit të afatit për ankesa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…