Komuna: BUXHETI PËR VITIN 2016 SHTATË MILION EURO

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitNë Komunë të Ulqinit vijon shqyrtimi publik për Draftin e buxhetit për vitin e ardhshëm, mëson portali Ul-info.

Sipas këtij dokumenti, planifikohet që të ardhurat e kësaj vetëqeverisje lokale për vitin 2016 të jetë rreth shtatë milion euro, siç ishte pothuajse e planifikuar edhe këtë vit.

Shqyrtimi publik do të zgjasë deri më 9 dhjetor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…