Komuna: DABOVIQ URON KRYEMINISTRIN ABAZOVIQ

I nderuari Z.Abazoviq,
Në emrin tim personal dhe Komunës së Ulqinit ju përcjelli urimet më të përzemërta me rastin e zgjedhjes në detyrën e lartë të Kryeministrit të Malit të Zi.
Jam i bindur se Qeveria e Malit të Zi edhe më fuqishëm do të angazhohet drejtë integrimeve euroatlantike.
Po, ashtu shpresojmë se si bashkëvendasi ynë do të fuqizoni edhe mëtej komunikimin ndërmjet administratës lokale dhe organeve republikane nbë dobi të qytetit të Ulqinit dhe qytetarëve të tijë.
Me shpresë që do të jeni i sukseshëm edhe njëherë ju urojmë emërimin në postin e Kryeministrit të Malit të Zi.
Urime ! 🤝

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…