Komuna: DELEGACIONI I SHUKOS NGA KOSOVA NË ULQIN

Shoqata e Ujesjellesve të KosovësKryetari i komunës së Ulqinit z.Loro Nrekiq dhe drejtori i NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi“ z.Fuad Haxhibeti pritën sot në takim pune përfaqësuesit e Shoqatëstë ujësjellsëve dhe kanalizimit të Kosovës (SHUKOS) z.Abdullah Dërgutin-Drejtorinmenaxhues,z.Muhamet Suliqin-Kryetarin e bordit të SHUKOS,Ilir Abdullahun-drejtorin e ujësjellsit „Prishtina“ dhe Sami Miftarin- drejtor i ujësjellsit „Mitrovica“
Në takim u diskutuan mundësit e bashkëpunimit dhe shkëmbimit të përvojave ndërmjet Komunës së Ulqinit respektivisht NP „ujësjellësi dhe kanalizim“Ulqin dhe Shoqatës së Ujësjellësit dhe kanalizimit të Kosovës.

Kryetari Nrekiq i njoftojë mysafirët me problemet me të cilat ballafaqohen, punët e përditshme,si dhe projektet të cilat po zhvillohen në komunën e Ulqinit në fushën e ujësjellsit dhe kanalizimit.

Mysafirët falenderuan kryetarin Nrekiq në mikëpritje dhe u ofruan që të kontribojnë me ekspertizë dhe një analize të mundëshme në sektorin e ujësjellsit dhe kanalizimit dhe shfrytëzuan rastin ta ftojnë kryetarin Nrekiq në konferencën ballkanike të ujërave që do të mbahet në fundë të muajit nëntorë në Prishtinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT
Protesta e Kalalive për shkak të mungesës së ujit: MES PREMTIMEVE DHE RADIKALIZIMIT

“Në ditët në vijim do të marrim masa dhe veprime që të mundohemi t’i ndihmojmë qytetarët e Kalasë që të kenë një furnizim më të mirë me ujë”, tha drejtori ekzekutiv i SHPK “Ujësjellësi dhe kanalizimi”

Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE
Ulqin: NESËR PROTESTË E KALALIVE

Për shkak të problemeve të vazhdueshme me ujin, banorët e Kalasë kanë paralajmëruar protestë. “Situata prej javësh është e padurueshme dhe nga mungesa e ujit na ikin mysafirët”, pohojnë Kalalitë. Sipas

Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË
Edhe sot bllokimi i rrugës në Peçuricë: BLOKADA E RADHËS NË KRYTHË

Banorët e Mërkotit kanë organizuar të dielën për të tretën herë bllokimin e rrugës rajonale në Peçuricë. Kësaj radhe, siç kanë bërë të ditur, bllokada është zgjatur për një orë, gjë që ka shkaktuar një

In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje
In memoriam: FATMIR MILO NINAMBEGU(1951-2022)- Këthimi në vendlindje

U hap lajmi: në Njujork ndërroi jetë Fatmir Milo Nimanbegu.Ka qenë e ditur se disa kohë ka vuajtur prej sëmundjesë të rëndë, joshëruese. ​Në vitet pesëdhjeta-gjashtëdhjeta jeta në Kalanë e Ulqinit. Pak

NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR
NELAJ: SHTYHET SEZONI I GJUETISË, FILLON ME 4 SHTATOR

Njoftojmë të gjithë gjuetarët dhe qytetarët e Komunës së Ulqinit, se hapja e sezonit të gjuetisë që ishte e paraparë të hapet me datën 07.08.2022 ,pas kërkesës së kryetarit të Komunës së Ulqinit , Omer