Komuna dhe policia: FILLOI AKSIONI “LYPËSI”

Lypesi, prosjaciMbasi që në gati çdo mbledhje të deritashme të Trupit koordinues për përcjelljen e sezonit turistik njëzëri është konstatuar që numri i madh i lypësve në rrugë ndikon në fotografinë që mysafirët krijojnë për Ulqinin, komuna dhe policia të enjten në mbrëmje nisën aksionin.

Siç mësojmë, këtë herë mbi 20 persona të kombësisë rome janë transportuar në vendbanimet e veta, në Berane apo deri në kufirin e Kosovës.

Ky aksion do të vazhdojë edhe ditët e ardhshme. Jozyrtarisht Portalit Ul-info është thënë që lypësit, zakonisht, janë persona minoren të cilët të kushërinjtë e afërt apo të largët i shtyjnë të lypin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…