Komuna: DO TË NDËRTOHEN 150 BANESA SOCIALE

Opstina Ulcinj, Komuna e UlqinitKryetari i Komunes se Ulqinit Fatmir Gjeka priti sot ne nje takim pune Kryetarin e Kuvendit te Sindikatave te Malit te Zi Danillo Popoviq dhe Kryetarin e Sindikatës komunale Shefki-Keko Lamoviq. Teme e bisedimit ishte ndertimi i 150 banesave sindikale ne Fushe te Ulqinit, ku komuna duhet te participoje me 25 perqind te mjeteve.

Kryetari Gjeka edhe ne kete takim ka pershendetur nismen e sindikatit dhe e vlereson ate si hap te qelluar per te pastrehet.  Ai theksoi po ashtu qe Komuna do te permbushe te gjitha obligimet qe dalin nga mareveshtja e nenshkruar me sindikatin.

Qe te jetesohet kjo ide e cila eshte duke u aplikuar edhe ne disa komuna te tjera te Malit te Zi duhet qe te hartohen planet perkatese dhe dokumentacioni percjelles.

Mysafiret vleresuan takimin ne fjale dhe theksuan qe pervoja nga qytetet e tjere eshte treguar si shume pozitive dhe se cmimi i ketyre banesave eshte tejet i aresyeshem.

U la qe palet te vazhdojne aktivitetet dhe te finalizojne nismen qe eshte ne interes te dyanshem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME
Keshilli Organizativ : PROTESTA NË KRYTHË SHTYHET PËR JAVËN E ARDHËSHME

Ju informojme se pas ngjarjes tragjike te ndodhur ne qytetin e Cetines dhe ne shenje repekti ndaj familjeve te viktimave, Keshilli Organizativ i protestes se banoreve te Krythes dhe Mërkotit kane marre

Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN
Bisedime rreth investimeve të shtetit IBRAHIMI DHE BEQAJ TË HËNËN ME BAJRAKTARIN

Sekretari shtetëror i Ministrisë së Financave, dr Agron Ibrahimi, dhe drejtori i Drejtorisë për Investime Kapitale, Esmir Beqaj, do të qëndrojnë të hënën per vizitë zyrtare në Komunën e Ulqinit. Ato do

Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve
Në kuadër te IPA Mal i Zi – Kosovë 2014-2022: Është organizuar për gazetarë vizita studimore tek përfituesit e projekteve

Sekretarijati i përçashkët teknik i programeve ndërkufitare Mal i Zi – Shqipëri dhe Mal i Zi – Kosovë ka irgnaizuar vizitë studimore për gazetarët e medijave malazeze, gjatë së cilës kanë vizituar përfituesit

Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA
Organizata turistike: KËNGËTARËT MË TË NJOHUR TË RAJONIT TË MUZIKËS KLASIKE TË MARTEN NË KALA

  Organizata Turistike e Ulqinit në bashkepunim me Komunen e Ulqinit me date 16.08.2022, organizojnëkoncert të muzikës klasike me fillim në ora 20.30 nëambijetin e muzeut të Kalasë. Bëhet fjalë për tenorët

Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR
Bulevardi Teuta: SË SHPEJTI TENDERI, ASFALTIMI NË SHTATOR

Komuna e Ulqinit me mbështetjen e Drejtorisë së Punëve Publike së shpejti do të shpallë tenderin për asfaltimin e Bulevardit Teuta, mëson Portali Ul-info. Pritet që kjo punë të kryhet menjëherë pas përfundimit