Komuna: DY DITËT E ARDHSHME VENDOSJA E SINJALIZIMIZ

Ulqin, UlcinjNga Sekretariati për veprimtari komunale dhe mbrojtje të mjedisit jetësor të komunës së Ulqin është lajmëruar që të premten do të filloj vendosja e sinjalizimit horizontal në pjesën e ngushtë të qytetit.

Për këtë arsye është apeluar tek pronarët e automjeteve që dy ditët e ardhshme të largojnë makinat nga rrugët në mënyrë që kjo punë të përfundojë në mënyrë më të lehtë.

Me vendosjen e sinjalizimit horizontal, i cili do të kushtojë rreth 9,5 mijë euro, do të rritet siguria e pjesëmarrësve në komunikacion – si të kalimtarëve ashtu edhe të shoferëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”