Komuna e Ulqinit: 20 MAKINA ZYRTARE

Ministria e punëve të brendshme dhe administratës publike ka lajmëruar zyrtarisht që komuna e Ulqini ka 20 makina zyrtare.

Kjo është dy herë më pak se Tivari fqinj, por është interesant që Nikshiqi, me hapësirë komuna më e madhe në vend, ka 19 makina zyrtare.

Sipas lajmërimit të Ministrisë, Gjykata themelore në Ulqin ka dy, ndërsa organi rajonal për kundërvajtje një.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…