Komuna e Ulqinit: BAJRAKTARI UROI KRISHTLINDJET BESIMTARËVE KATOLIKË

Kryetari i Komunës së Ulqinit Omer Bajraktari në emër të vetëqeverisjes lokale dhe në emrin personal uroi të gjithë besimtarët katolikë për festën e Krishtlindjeve.

“Është shumë e rëndësishme që në këto ditë festive të kujtojmë vlerat që ato paraqesin si paqja, gëzimi, lumturia e dashuria. Uroj që po këto vlera të mbizotërojnë në familjet tona dhe që shëndeti e lumturia të na përcjellin edhe në vitin e ardhshëm.

Për shumë mot Krishtlindjet!”, thuhet në urimin e Bajraktarit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…