Komuna e Ulqinit: BINJAKËZIMI ME QYTETIN LUKAVAC NË BdheH

LukavacKomuna e Ulqinit do të jetë partner në Panairin e 12 të turizmit në Lukavac, i cili nga data 8 deri më 10 maj do të mbahet në këtë qytet të Bosnjës dhe Hercegovinës.

Delegacionin e komunës së Ulqinit i cili në organizimin e Organizatës turistike do të udhëtojë në Lukavac do ta udhëheq kryetari Fatmir Gjeka.

Është parashikuar që me 9 maj të nënshkruhet marrëveshja për binjakëzim të Ulqinit dhe komunës Lukavac.

Kjo komunë në kantonin e Tuzles është e treta për nga zhvillimi dhe ka rreth 47 mijë banor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…