Komuna e Ulqinit: BISEDUAN RRETH FAZËS SË TRETË TË RRUGËS ULQIN SUKUBINË

DSC_0111Kryetari i komunës së Ulqinit z.Nazif Cungu priti në takim përfaqësuesit e drejtorisë për komunikacion të Malit të Zi për të diskutuar lidhur me projektin general të rrugës Ulqin-Sukubinë, veçanërisht për fazen e tretë që përfshin segmentin Krythë-Ulqin.

Para fillimit të hartimit të këtij projekti përfaqësuesit e komunës së Ulqinit kanë bërë disa sygjerime lidhur me projektimin e këtij segmenti ku është rënë dakord për zgjidhjen e problemit në kanionin e Klleznes, ruajtjen e urës së vjetër të Klleznes si dhe zgjidhjen e problemit të tunelit të Kleznes duke ndertuar dy galeri, në hyrje dhe në dalje të tunelit. Në takim u parashtruan vrejtje lidhur edhe me disa pika kritike të këtij segmenti, kryesisht me disa kthesa të cilat janë paraparë në këtë projekt.

Vlera e ndërtimit të këtij segmenti kap 10 milion euro dhe punimet priten të fillojnë në shtator të vitit të ardhshëm, deri kur do të kompletohen të gjitha procedurat për nisjen e punimeve.
Përfaqësuesit e drejtorisë së komunikacionit premtuan që së shpejti do të përfundoj edhe projekti për ndërtimin e pesë vendndalimeve për autobus në segmentin rrugorë Krythë-Sukubinë, kërkesë e parashtruar më heret nga komuna e Ulqinit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR
A.Hoxha: BIBLIOTEKA E QYTETIT DO TË JETË E MBYLLUR

U.d.drejtoresha e Qendrës për kulturë Adriana Hoxha deklaroi se për shkak të shiut që ka rënë ditët e fundit, ndërtesa e këti institucioni ka pësuar vërshim të ujit në hapësirat e punës. “Gjendja më e

Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS
Rama: UJI DEPËRTOI NË TË GJITHA PJESËT E BIBLIOTEKËS

Shiu i dendur që ka rënë ditëve të fundit ka depërtuar në të gjitha pjesët e Bibliotekës së Qytetit në Ulqin, si dhe në shumë pjesë të objektit të Qendrës së Kulturës. “Fondi i librave, inventari i Bibliotekës,

Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË
Java e komunave: FITORE E ULQINAKËVE NË TIRANË

Nënkryetari i Komnës së Ulqinit Beqir Sellaj dhe nënkryetarja e Bashkise së Tiranës znj. Keti Luarasi morrën pjesë sot në ndeshjen miqësore ndërmjet KK Ulcinj dhe KS Tirana U 18, ku djelmoshat tane korren

G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin
G.Karamanaga: Izet Luli – mësues, emigrant nga Shqipëria dhe veteran i shkollës shqipe në Ulqin

Rrëfimi 1 Ardhja në Ulqin Shtëpia e parë e Cafo Begut, ndodhej në Ranë. Ka qenë shtëpi e madhe, me verandë druri, me pamje kah deti. Kjo shtëpi, pas tërmetit 1979, u dëmtua shumë dhe u rrënua. Kujtimet

Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË
Supermarketi SARS: EDHE KËTË JAVË AKCIONI I MADHË

Ju ofrojmë çmimet më të volitshëm, më të ulëta nga asortimani ynë të produkteve. Mund të porositni produktet ne adresen tuaj të shtepisë: 067 040 016 Akcioni zgjat deri të dielën, me 27 nëntor.