Komuna e Ulqinit: CUNGU PRITI AMBASADORIN AUSTRIAK

Kryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu zhvilloj të hënën takimin e lamtumirës me ambasadorin e Austrisë në Mal të Zi z.Martin Pammer me rastin e përfundimit të misionit të tijë diplomatik.

Z. Cungu pasi vlersoi si shumë të mira mardhëniet dypalëshe në fusha të ndryshme ndërmjet Malit të Zi dhe Austrisë, ambasadorit Pammer i shprehu mirënjohje për punen dhe angazhimin e tij në sherbim të rritjes së mëtutjeshëm të këtyre marrëdhënieve .

Ambasadori Pammer falenderoj zotin Cungu për takimin e rezervuar, ku duke vlersuar bashkupimin e deritanishem të komunës së Ulqinit me ambasaden austriake në Mal të Zi shprehu dëshiren e thellimit të këtij bashkpunimi në fusha të ndryshme.

Kryetari Cungu ndër të tjera theksoj mundësinë e bashkpunimit në fushen e arsimit, konkretisht përmes sigurimit të ndonjë burse për nxenësit tanë për të studiuar në universitetet austriake, poashtu edhe në fushen e kulturës si dhe atë të ekonomisë.

Ambasadori austriak u shpreh i bindur se do të ketë rastin ti përcjell më nga afer zhvillimet që do të ndodhin si në Mal të Zi ashtu edhe në Ulqin, poashtu edhe mundësin për të dhënë kontributin e tij personal pasi që nga muaji tetor i këtij viti do të filloj me mision diplomatik në ambasaden austriake në Bosne e Hercegovinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

KONCERT “ZAUSTAVITE RAT – NDALENI LUFTËN”

Media for All: NË ULQIN MBAHET KONFERENCA E MEDIAVE RAJONALE

Horizonti i Ri: TUBOHEN PËRFAQËSUESIT E MEDIAVE KRYESORE NË GJUHËN SHQIPE

Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari

​E diele, ditë shtatori me diell. Ishim në grykën e Bunës me Hajro Ulqinakun, Gazmend Çitakun dhe Jaho Kollarin. ​“Këtu isht deti më i bukur se çdo kejt”​ Foli Hajro Ulqinaku. “ Do të bëjmë

Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari
Gani Karamanaga: Me shkrimtarin Jaho Kollari

​E diele, ditë shtatori me diell. Ishim në grykën e Bunës me Hajro Ulqinakun, Gazmend Çitakun dhe Jaho Kollarin. ​“Këtu isht deti më i bukur se çdo kejt”​ Foli Hajro Ulqinaku. “ Do të bëjmë më vonë disa

Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN
Hoteli Mediteran SHITJE INVENTARI DERI TË HËNËN

Veç edhe 3 dite 499 euro Ti merr gjithëçka brenda dhome. +382 69 154 180 Hotel Mediteran – Ulqin 

Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION
Murati: GJETËM 12.000 EURO NË XHIROLLOGARINË E KOMUNËS, TANI KEMI RRETH NJË MILION

Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financanë Komunën e Ulqinit Arian Murati deklaroi se “vazhdon performanca e shkëlqyer në aspektin e mbledhjes së të hyrave buxhetore”. “Xhirollogaria e komunës

Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
Parking servisi: NGA 1 TETORI REGJIMI I RI I PAGESËS SË PARKIMIT PUBLIK
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE
MBËSHTETJE PËR STARTUP-et E TË RINJËVE

    Fillimi i një biznesi të ri kërkon një përgatitje të konsiderueshme. Aty ku tregu po has probleme, startup-et janë të parët që mund të sjellin zgjidhje të shpejta. Dhe zgjidhjet janë ide