Komuna e Ulqinit: DHJETË MILION EURO NGA GJYKIMET PREJ VITIT 2014

 

Komuna e Ulqinit, Opstina UlcinjPër vetëm gjashtë vite Komuna e Ulqinit për lëndët e humbura gjyqësore nga buxheti i vet pagoi rreth dhjetë milion euro.

Pjesa më e madhe kishte të bënte me rastin e ashtuquajtur “K1”, sipas aktgjykimit të Gjykatës Supreme, dhe kapi vlerën prej 6,5 milion euro.

Prandaj Komuna e kishte pesë muaj të bllokuar xhiro llogarinë, gjegjësisht prej mesit të korrikut deri në mesin e dhjetorit të vitit 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…