Komuna e Ulqinit: FILLOI REALIZIMI I INVESTIMEVE TË PLANIFIKUARA

Pasi që ka përfunduar ndalimi i ndertimit gjatë sezonit turistik, në qytetin tonë ka filluar realizimi i investimeve të planifikura. Ndër investimet më të rëndësishme është ndërtimi i ndriçimit publik në rrugen e Shtojit, që ka filluar disa ditë më parë. Punimet është duke i kryer firma „Spinel” nga Kotori, ndërsa vlera e investimit është 187.000€.

Gjithashtu ka filluar vendosja e sinjalizimit vertikal, gjegjësisht shenjave të komunikacionit, të cilat i ka punuar firma „Signalizacija” nga Zagrebi. Vlera e investimit është 42.000€.

Përvec këtyre, gjithashtu ka filluar ndërtimi i parkingut në afërsi të Shtëpisë së shëndetit me vlerë prej 12.000€, realizimin e të cilit e kryen firma „Elita Group” nga Ulqini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…