Komuna e Ulqinit: FORMOHET PUSHTETI I RI

Fatmir Gjeka, Dritan Abazovic, Nazif CunguTre subjekte politike, Forca e re demokratike, koalicioni “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” dhe Mali i Zi Pozitiv kanë arritur sonte marrëveshjen për formimin e koalicionit paszgjedhor për ushtrimin e pushtetit lokal në Ulqin.

Liderët e këtyre tre subjekteve, Nazif Cungu, Fatmir Gjeka dhe Dritan Abazoviq kanë nënshkruar marrëveshjen për bashkëpunim politik dhe për principet e veprimit të këtij koalicion.

Pritet që mbledhja e Kuvendit komunal në të cilën do të zgjidhen kryetari i Kuvendit dhe kryetari i ri i Komunës, funksion të cilin do ta ushtroi lideri i koalicionit “Bashkë për të ardhmen e Ulqinit” Fatmir Gjeka, do të mbahet javën që vjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…