Komuna e Ulqinit: Info. mbi aktivitetet e komunës ne fushën e investimeve

Avdo DervishiKanë filluar punimet në rregullimin e shkalleve në Kala. Punët i kryen fituesi i tenderit, Sh.p.k.”Brisku Costruction” nga Ulqini. Vlera e punimeve eshte 14.264,53 eur. Punet do te kryhen brenda 20 ditëve.
“Po ashtu ne zhvillim e sipër janë punimet në pastrimi e Kanalit P.Milena nën Urën e Re ku bëhet pastrimi i brigjeve te kanalit. Si rezultat i kësaj pune do te kemi qarkullimin me të shpejtë të ujërave nga zona e Plazhit te Madh dhe e Shtojit nëpër kanal drejtë detit. Punët i kryen Sh.p.k. “Euromix-Beton” nga Tivari”, njofton Sekretari per veprimtari komunale dhe mbrojtjen e ambijentit
Avdulla Dervishi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…