Komuna e Ulqinit: KATËR INVESTIME ME VLERË 38,5 MIJË EURO

Avdo DervishiSekretariati për çështje komunale dhe mbrojtje të ambientit jetësor Avdulla Dervishi njoftoj opinionin ne lidhje me disa aktivitete në fushën e investimeve të cilat kanë filluar në Komunën tonë.

  1. Rekonstruktimi i shkalleve nga Përmendorja në Pinjesh deri te parku buzë restorantit  “Holegro” në Ranë. Punët i zhvillon kompania Sh.P.K. “Finidom” nga Podgorica. Vlera e këtij investimi është 12.253,29 euro.
  1. Ndërtimi i ndriçimit publik përball Stacionit tl autobusëve në lagjen Totosh. Punët i zhvillon kompania Sh.P.K. “Spinel ” nga Kotorri. Vlera e këtij investimi është 5.864,00. euro.
  1.  Ndërtimi i ndriçimit publik buzë hotelit “Mediteran”. Punët i zhvillon kompania Sh.P.K. “RAmel ” nga Nikshiqi. Vlera e këtij investimi është 10.358,00 euro.
  1.  Ndërtimi i murit mbajtës në Millen e Poshtme.  Punët i zhvillon kompania Sh.P.K. “Gjokiq Group” nga Tivari. Vlera e këtij investimi është 9.976,00. euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT
Ministria: NDALIMI I PËRDORIMIT TË QESËVE PLASTIKE DERI NË FUND TË VITIT

Ministria e Ekologjisë, Planifikimit Hapësinor dhe Urbanizmit njoftoi se deri në fund të këtij viti do të miratohet ligji i ri për menaxhimin e mbeturinave. Siç ka thënë sot në Ulqin, Dushan Bugarin, zyrtar

Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”
Qendra për kulturë: TË MARTËN FILLON “SKENA VERORE – ULQIN 2022”

Qendra për Kulturë njoftoi se të martën, më 5 korrik, do të shënohet zyrtarisht fillimi i “Skenës Verore – Ulqin 2022”. Hapja e këtij festivali është planifikuar në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,

Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI
Podgoricë: KRIPORJA PRONË E SHTETIT, AKSIONARËT PO PËRGATITIN PADI

Toka e Kriporës së Ulqinit, gati 15 milionë metra katrorë, është e regjistruar këtë javë në kadastër si pronë e shtetit të Malit të Zi, shkruan “Dan”. Administratori i falimentimit të Kriporës, Zharko

OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT
OT: MBI 15 MIJË TURISTË QËNDROJNË NË RIVIERËN E ULQINIT

Në ditën e parë të korrikut të këtij viti në rivierën e Ulqinit pushojnë 15.097 mysafirë, është kumtuar ngaOrganizata Turistike. Siç thuhet, më shumë se një e treta të tyre janë në hotele, gjëgjësisht

Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE
Sella: DO TË RRITET BUXHETI PËR MBËSHTETJEN E TË TË RINJVE

Nënkryetari i Komunës së Ulqinit Beqir Sella tha që administrata e re është dhe do të jetë në mbështetje të të rinjve dhe projekteve me fokus të rinjtë.   Sipas fjalëve të tij, Komuna e Ulqinit do