Komuna e Ulqinit: KONTRATË PËR FILLIMIN E NDËRTIMIT TË DISA PDU

ProtokolKryetari i komunës së Ulqinit Nazif Cungu të mërkurën ka nënshkruar kontratën me firmën Geomax group sh.p.k. Podgoricë dhe Geopromet sh.p.k. Podgoricë për incizimin gjeodezik të terrenit me qëllim që të fillohet me punimin e Planit detal urbanistik për lokacionet: Pinjeshi 3, Gjerana 1 dhe 2, Limani 2, Kodrat 1, Mëhalla e re, Mali i bardhë dhe Pinjeshi Pishnajat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…