Komuna e Ulqinit: Kryeministri me ministra në vizitë të martën

Të martën, më 31 janar 2023, komunën e Ulqinit do ta vizitojë delegacion i Qeverisë së Malit të Zi në krye me kryeministrin dr. Dritan Abazoviq. Në delegacion me kryeministrin Abazoviq do të jenë ministri i zhvillimit ekonomik dhe turizmit Goran Gjuroviq, ministrja e ekologjisë, planifikimit hapësinor dhe urbanizmit Ana Novakoviq Gjuroviq, ministri i shëndetësisë Dragoslav Shqekiq, ministri për të drejtat e njeriut dhe pakicat Fatmir Gjeka dhe ministri i sportit dhe rinisë Vasilije Lalosheviq.

Kryeministri Abazoviq në orën 09:00 do të zhvillojë takim me kryetarin e Komunës së Ulqinit Omer Bajraktarin dhe bashkëpunëtorët e tij. Programi përfshin vizitë në Shtëpinë e Shëndetit të Ulqinit dhe Njësinë e Ndihmës Mjekësore Emergjente të Ulqinit, kurse më pas do të vizitohet lokacioni i ish hotelit Galeb, Port Milena, si dhe Katërkolla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reportazh: Deti dhe ndërkulturalizmi

Intervista e parë e kryetarit Omer Bajraktari: GJENDJA NË KOMUNË, VIZIONI I ZHVILLIMIT, PLANET…